L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra.
L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra.
Castelló

Carlos Fabra, expresident de la Diputació de Castelló, presenta una petició d'indult al govern espanyol

El passat 26 de novembre, l'Audiència Provincial de Castelló el condemnava a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública. Fabra va anunciar que no pensava demanar l'indult al govern espanyol, però a finals de juliol es va saber que els familiars estaven recollint signatures per a l'indult

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Diputació de Castelló i del PP provincial Carlos Fabra ha presentat la petició d'indult al govern espanyol després de la condemna a quatre anys de presó dictada per l'Audiència Provincial de Castelló i confirmada pel Tribunal Suprem.

Fonts del Ministeri de Justícia han informat que la petició ha estat registrada durant aquest mes d'agost i que el dia 19 es van sol·licitar els informes preceptius al tribunal sentenciador, que en aquest cas és l'Audiència de Castelló.

A més, les fonts han explicat que els terminis per realitzar els tràmits, un cop registrada la petició d'indult, s'han agilitat en tots els casos, de manera que s'ha establert un període d'uns quinze dies entre l'entrada del document i la sol·licitud dels informes, enfront dels mesos que es trigava abans.

Després de conèixer la decisió de l'Audiència Provincial de Castelló del passat 26 de novembre, que el condemnava a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública, Fabra va anunciar que no pensava demanar l'indult al govern espanyol, però a finals de juliol es va saber que familiars i cercles pròxims estaven recollint signatures per a l'indult.

L'actual president del Partit Popular de Castelló, Javier Moliner, està completament en contra de l'indult:

"Cap dirigent del PP provincial signarà aquesta petició, en considerar que no és possible, ni ho ha de ser que polítics puguin indultar polítics ni que un govern pugui indultar polítics que hagin estat condemnats per sentències fermes."

 

Anar al contingut