Christian Alfonso, nou reforç per al mig del camp del Girona.
Christian Alfonso no entra en els plans de l'Espanyol per a la temporada que ve
Futbol

L'Espanyol cedeix Christian Alfonso al Girona i Lucas Vázquez es queda el seu dorsal

L'espanyolista Christian Alfonso jugarà en qualitat de cedit aquesta temporada al Girona F. C., després de l'acord que han assolit aquest divendres els dos clubs i el jugador. Alfonso, que s'ha entrenat aquest divendres amb la resta dels seus companys al Power8 Stadium, es trobarà al Girona amb un altre blanc-i-blau també cedit: el també migcampista Christian Gómez.

Actualitzat

L'espanyolista Christian Alfonso jugarà en qualitat de cedit aquesta temporada al Girona F. C., després de l'acord que han assolit aquest divendres els dos clubs i el jugador. Alfonso, que s'ha entrenat aquest divendres amb la resta dels seus companys al Power8 Stadium, es trobarà al Girona amb un altre blanc-i-blau també cedit: el també migcampista Christian Gómez. Alfonso serà presentat dilluns a les 12.00 a l'estadi Montilivi. Amb la seva arribada, el Girona ja suma nou incorporacions per a aquesta temporada.

Lucas Vázquez es queda el 17

La sortida de l'Espanyol d'Alfonso ha fet que el seu dorsal, el número 17, quedi alliberat, i serà utilitzat a partir d'aquesta mateixa setmana per Lucas Vázquez. El davanter gallec, que no va poder debutar la jornada passada per arrossegar un partit de sanció, podria lluir aquest nou dorsal aquest mateix dissabte, en el partit davant el Sevilla F. C. al Power8 Stadium.

Anar al contingut