Barcelona

Els veïns de la Barceloneta tornen a sortir al carrer contra els pisos turístics il·legals

Els veïns han tornat a sortir al carrer en la marxa més multitudinària fins ara, amb veïns de tota la ciutat

RedaccióActualitzat

Els veïns de la Barceloneta no abandonen la seva lluita contra els pisos turístics il·legals. Centenars de persones han tornat a sortir als carrers del barri per manifestar-se contra l'anomenat "turisme de borratxera" i reclamar que l'Ajuntament compleixi les seves promeses i apliqui mà dura contra els pisos sense llicència.

La marxa està convocada per la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona i s'hi han sumat veïns de tota la ciutat. Els organitzadors han xifrat en 3.000 el nombre d'assistents.

El canó que obre les festes de la Barceloneta ha donat el tret de sortida a la manifestació. Amb el lema "Barcelona no està en venda", la marxa, la més multitudinària fins ara, ha arrencat al barri marítim i s'ha acabat a la plaça de Sant Jaume. Els manifestants han clamat davant l'Ajuntament i el Palau de la Generalitat contra "un turisme de borratxera" que amb les molèsties que provoca genera seriosos problemes de convivència als residents.

Els veïns reclamen que es tanquin els pisos legals on es detectin sistemàticament comportaments incívics.

Aquesta és la quarta vegada que els veïns surten al carrer per reclamar mesures contra el turisme "low cost". Això mateix és el que volen altres barris de la ciutat, que s'han manifestat al costat dels veïns de la Barceloneta.

Anar al contingut