Albert Pla, acompanyat a l'escenari per Pau Riba i Gerard Quintana.
Albert Pla, acompanyat a l'escenari per Pau Riba i Gerard Quintana.
Figueres

Albert Pla celebra 25 anys sobre els escenaris amb un espectacle a l'Acústica de Figueres

El cantant ha celebrat l'aniversari amb un espectacle a l'Acústica de Figueres, acompanyat d'Estopa, Gerard Quintana, Sílvia Pérez Cruz, Pau Riba, Quimi Portet o Maria Rodés, entre d'altres

ACNActualitzat

Davant d'un públic entregat, Albert Pla ha celebrat aquesta nit al Festival Acústica de Figueres els seus vint-i-cinc anys dalt de l'escenari.

Més d'un miler de persones han omplert la plaça Gala-Salvador Dalí per veure l'espectacle, que ha comptat amb les col·laboracions, entre d'altres, d'Estopa, Gerard Quintana, Sílvia Pérez Cruz, Pau Riba, Quimi Portet o Maria Rodés.

La nit ha començat amb bromes i riures de la mà de Tortell Poltrona, que ja s'han mantingut durant tot l'espectacle. L'irreverent Pla ha arrencat el concert amb "Ho sento molt" i s'ha posat el públic a la butxaca. Els espectadors no han deixat d'aplaudir i cridar.

Una llarga nit on no han faltat moments únics, com l'aparició sobre la tarima del director gironí Isaki Lacuesta, que estava filmant l'espectacle, o la de Pau Riba disfressat amb uns sostenidors i una perruca, i el mateix Pla caminant entre el públic amb les seves típiques antenes de llum.

L'espectacle d'aquesta nit, una producció pròpia del festival, s'ha fet en un espai que no s'havia utilitzat en les darreres edicions de l'Acústica, la plaça Gala-Salvador Dalí, davant del Museu Dalí de Figueres, que ha quedat petita per la gran afluència de públic. El concert ja havia penjat el cartell d'entrades exhaurides des de feia una setmana i no ha defraudat les expectatives.

D'aquesta manera l'Acústica encara la recta final de la tretzena edició, que acabarà aquest diumenge. El director, Xavier Pasqual, ha avançat que han mantingut bones xifres d'ocupació aquest any a la gran majoria dels concerts, tant els gratuïts com els de pagament.

 

Anar al contingut