Soutomaior

Rajoy a Mas: "No consentiré que ningú violi la llei i espero que tothom actuï amb responsabilitat"

Mariano Rajoy inaugura el curs polític i respon a Mas que no permetrà fer cap consulta a Catalunya

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol inaugura el curs polític parlant de Catalunya i de la situació econòmica a l'Estat. Mariano Rajoy insisteix que no permetrà que es faci la consulta del 9 de novembre i reclama a Artur Mas responsabilitat, davant les veus que demanen al president de la Generalitat que tregui les urnes encara que el Constitucional suspengui la consulta.

"No consentiré que ningú violi la llei i espero que tothom actuï amb responsabilitat"

Rajoy ha respost així a Artur Mas, després que el líder de CiU fes una crida perquè el govern espanyol respectés la majoria social i política catalana. El president espanyol, en un acte del PP a Pontevedra, ha assegurat que el futur d'Espanya s'ha de decidir entre tots.

Rajoy ha dit que les "coordenades són clares i fermes" i que "no hi ha democràcia sense llei i, per tant, la llei està per damunt de tots".

Un cop més, però, s'ha mostrat a favor del diàleg, deixant clar que "el president del govern d'Espanya no pot consentir que ningú violi la llei.

Setge a l'atur

El líder del PP ha fet també un repàs a la situació econòmica espanyola i ha posat com a objectius la lluita contra l'atur i la corrupció, la llei de transparència i la limitació de despeses dels partits.

Rajoy assegura que Espanya està "en disposició de plantejar una guerra sense quarter contra l'atur". El president espanyol considera que l'economia està "molt millor", però es compromet a no "abaixar la guàrdia".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut