Albert Pla i Pau Riba, transvestit, a l'Acústica.
Albert Pla i Pau Riba, transvestit, a l'Acústica.
Figueres

L'Acústica de Figueres arriba als 90.000 espectadors, superant totes les previsions

Segons els organitzadors, el concert dels 25 anys d'Albert Pla necessita una menció especial i, per convocatòria de públic, La Iaia, Oques Grasses i Joana Serrat són grups que s'han consolidat

RedaccióActualitzat

El director del festival, Xavier Pasqual, ha assegurat que un any més l'Acústica ha tornat a superar les expectatives. Unes 90.000 persones,10.000 més que en l'anterior edició, han passat aquest any per la 13a edició del Festival Acústica de Figueres, que ja abaixa el teló.

Els dies més forts han estat aquest dijous i divendres, a diferència d'altres anys, i els espectacles "Heavy per Xics" o el "Tribut a Michael Jackson" de l'Acustiqueta han sigut dos dels espectacles que han funcionat millor.

Els concerts de pagament han obtingut un ple complet i el festival té previst continuar apostant per les produccions pròpies, com el concert d'Albert Pla, de cara a futures edicions.

També volen seguir combinant aquesta opció amb els espectacles musicals gratuïts com s'ha fet en les edicions anteriors. Donar més corda a l'Acustiqueta, també serà un punt preferent. Com s'ha pogut veure, aquest espai musical dedicat als més petits ha estat un bon reclam per al Festival.

Segons els organitzadors, el concert dels 25 anys d'Albert Pla, pels seus moments irrepetibles, necessita una menció especial. I per convocatòria de públic, La Iaia, Oques Grasses i Joana Serra són grups que s'han consolidat.

 

Anar al contingut