Una ambulància atén un dels ferits en l'agressió a la parada de l'Assemblea. (Foto: ANC de Granollers).
Una ambulància atén un dels ferits en l'agressió a la parada de l'Assemblea. (Foto: ANC de Granollers).
Granollers

L'ANC de Granollers denuncia una agressió contra una parada que recollia signatures per la independència

Dues persones van resultar ferides i una va haver de ser atesa amb una ambulància

RedaccióActualitzat

La secció de Granollers de l'Assemblea Nacional Catalana denuncia una agressió contra el seu local i contra una parada que recollia signatures. Segons expliquen en un comunicat, dos individus van insultar els membres d'una paradeta de l'ANC i la situació va acabar en una baralla que va deixar dos ferits.

Tal com explica l'ANC, "dos individus d'entre 30 i 40 anys van insultar els companys que estaven a la paradeta recollint signatures de 'Signa un Vot'". Asseguren que els van tirar les pancartes per terra, però que la gent que hi havia a la zona va sortir en defensa dels membres de l'Assemblea i la situació va desembocar en una baralla.

Dues persones van resultar ferides. Una d'elles va haver de ser traslladada a urgències en ambulància després que va quedar inconscient d'un cop a la cella.

L'ANC de Granollers explica que "els agressors van fugir cap al parc de Torras i Villà i força gent els va seguir per no permetre que en sortissin impunes". Finalment, els Mossos d'Esquadra els van detenir.

La secció local de l'Assemblea ha volgut agrair la col·laboració ciutadana, però recomana "deixar-los actuar sense enfrontar-s'hi, fotografiar l'atac o l'agressió i posar una denúncia".

L'ANC de Granollers també denuncia que aquest dimecres "algú va trencar els vidres de la porta d'entrada" del seu local.

Anar al contingut