El "drone" de Google.
El "drone" de Google ha sobrevolat el destinatari i ha deixat lliscar per un cable la capsa, que ha arribat a terra sense sotracs.
Estats Units

Google presenta el seu "drone" per entregar paquets i per fer arribar subministraments a zones en crisi

L'empresa també vol fer servir l'aparell per fer arribar subministraments bàsics a zones en conflicte o afectades per catàstrofes naturals

RedaccióActualitzat
L'empresa Google ha presentat el seu nou projecte tecnològic basat en un "drone" d'un metre i mig d'ample. L'aparell es vol fer servir, en un futur, per entregar paquets de manera més ràpida, evitant els embussos de trànsit a les ciutats. Han calgut dos anys per desenvolupar aquest "drone", que transporta paquets de petites dimensions.

La prova efectuada ha resultat tot un èxit i l'aparell ha sobrevolat el destinatari i ha deixat lliscar per un cable la capsa, que ha arribat a terra sense sotracs.

El projecte també està pensat per entregar subministraments bàsics a zones en conflicte o bé on hi hagi hagut desastres naturals. El departament de recerca de Google també ha estat el responsable de desenvolupar les Google Glass i els cotxes sense conductor.

Anar al contingut