Javier "Chicharito" Hernández ja s'ha presentat amb la samarreta blanca (Foto:
Futbol

Chicharito es presenta com una nova alternativa per a l'atac del Reial Madrid

Javier "Chicharito" Hernández s'ha presentat aquest dilluns com a nou jugador del Reial Madrid per a aquesta temporada. El davanter mexicà arriba com a cedit del Manchester United, amb una opció de compra per part del club blanc.

Actualitzat

Javier Hernández "Chicharito" és l'última incorporació del Reial Madrid per a la temporada que tot just ha començat. El davanter mexicà, de 26 anys, ha estat presentat aquest dilluns, un cop ha passat les proves mèdiques. Chicharito arriba com a cedit pel Manchester United, amb una opció de compra per part del club blanc.   

'Chicharito', "un atacant ràpid i molt hàbil i que, a més de ser efectiu en la rematada amb les dues cames, té un bon joc de cap", segons remarca el Reial Madrid a la seva pàgina web. El mexicà amplia el ventall de possibilitats del tècnic italià Carlo Ancelotti en atac i recupera la competitivitat pel lloc de davanter centre, reservat al francès Karim Benzema l'any passat. 

Malgrat la seva joventut (26 anys), el mexicà aterra a l'estadi Santiago Bernabéu amb el bagatge i l'experiència de quatre anys a Anglaterra, on va arribar el 2010 procedent del Chivas de Guadalajara. Dues Lligues i 3 Community Shields, a més d'un torneig Apertura, figuren en el palmarès de 'Chicharito' Hernández, un futbolista que confia a emular el seu compatriota Hugo Sánchez, un dels millors davanters de la història del Reial Madrid.

Aquesta arribada completa la plantilla blanca per a la present temporada després de reforços d'importància, com el porter Keylor Navas, el migcampista Toni Kroos i el mitja punta James Rodríguez. Per al tècnic Carlo Ancelotti, el jugador es pot convertir en un complement al seu davanter centre titular, Karim Benzema.

Anar al contingut