Carod-Rovira, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN).
Carod-Rovira, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN).
Madrid

Manos Limpias demanarà que Carod declari com a testimoni en el procés judicial contra Pujol

El sindicat demanarà que l'exlíder d'ERC ratifiqui en seu judicial les seves declaracions a Ràdio Euskadi, on afirmava que un dirigent de CiU li va confessar que el partit cobrava comissions il·legals del 5%

RedaccióActualitzat

El sindicat d'ultradreta Manos Limpias demanarà que l'exvicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira declari com a testimoni al jutjat que investiga el "cas Pujol". En un comunicat, Manos Limpias afirma que sol·licitarà, com a diligència de prova, que l'exlíder d'ERC ratifiqui en seu judicial les seves declaracions a Ràdio Euskadi, on afirmava que un dirigent de CiU li va confessar que el partit cobrava comissions il·legals del 5% per a la concessió d'obres de la Generalitat.

Manos Limpias, que exerceix l'acusació popular al jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona contra el matrimoni Pujol-Ferrusola, demana també que s'incorpori la gravació de l'entrevista a Ràdio Euskadi com a prova.

L'exdirigent d'ERC va revelar que anys enrere un dirigent de Convergència i Unió li va reconèixer que la formació cobrava comissions il·legals. "Quan vaig denunciar el 3%, uns anys abans que ho fes el president Maragall, en acabar la sessió al Parlament, algú molt important de Convergència en aquells moments se'm va acostar i em va dir: "Això que has dit és mentida, és una injúria, és una infàmia, no és cert, no és el 3%, que jo sàpiga és el 5%". Em vaig quedar atònit", va dir.

Anar al contingut