Futbol

L'Espanyol tanca el fitxatge de Cañas per cobrir la marxa de David López

L'Espanyol ha tancat aquest dilluns el fitxatge del migcampista andalús José Alberto Cañas, de 27 anys. L'exjugador del Betis s'ha desvinculat del Swansea i s'ha compromès amb el club blanc-i-blau per a les tres pròximes temporades. Cañas arriba a l'Espanyol per cobrir el buit deixat per David López, i heretarà el dorsal 14 que portava el jugador traspassat al Nàpols.

Actualitzat

L'Espanyol ha tancat dilluns el fitxatge del migcampista andalús José Alberto Cañas, de 27 anys. L'exjugador del Betis s'ha desvinculat del Swansea i arriba, per tant, a cost zero per al club blanc-i-blau, que l'ha contractat per tres temporades.

Cañas, migcampista de tall defensiu, arriba a l'Espanyol per cobrir el buit deixat per David López a la zona ampla. Tant és així que heretarà el dorsal 14 que portava el jugador de Sant Cugat, traspassat recentment al Nàpols. El nou jugador espanyolista ja s'entrenarà aquest dimarts amb els seus nous companys abans de ser presentat, a les 13.30 hores (i es podrà seguir per l'aplicació de mòbils i la web d'Esport3).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut