Anderson Varejao intenta frenar Pau Gasol. (Foto: EFE)
Bàsquet

Espanya s'exhibeix davant el Brasil amb un recital de Pau Gasol (63-82)

La selecció espanyola ha continuat la seva marxa triomfant al Mundial de bàsquet amb un clar triomf sobre el Brasil (63-82) en un dels partits teòricament més compromesos per als de Juan Antonio Orenga a la primera fase. El protagonista indiscutible del partit ha estat Pau Gasol, que ha anotat 26 punts i ha capturat 9 rebots.

Actualitzat

La selecció espanyola ha continuat la seva marxa triomfant al Mundial de bàsquet amb un clar triomf sobre el Brasil (63-82), en un dels partits teòricament més compromesos per als de Juan Antonio Orenga a la primera fase. El protagonista indiscutible del partit ha estat Pau Gasol, que ha anotat 26 punts i ha capturat 9 rebots.

 

Gràcies a una sortida en tromba, Espanya ha pogut controlar el partit en tot moment. La selecció espanyola ha brodat el primer quart, que ha acabat amb una renda significativa (30-14). Pau Gasol ha començat concentradíssim el partit, però encara ha brillat més al tercer quart per desfer qualsevol esperança de remuntada dels brasilers: fins a 11 punts seguits ha anotat el santboià, amb 3 triples en 4 minuts que han fet embogir el públic granadí. L'espectacle de la selecció espanyola ha continuat fins al final, amb tots els jugadors implicats davant un Brasil rendit. 

Anar al contingut