Jimi Jamison, antic cantant del grup de rock nord-americà Survivor.
Jimi Jamison, antic cantant del grup de rock nord-americà Survivor. (Foto: Revista Rolling Stone)
Estats Units

Mor als 63 anys Jimi Jamison, el cantant de Survivor

L'època més celebrada del músic va ser a la dècada dels vuitanta, cantant èxits que es van popularitzar gràcies a pel·lícules com "Rocky" o "Karate Kid"

RedaccióActualitzat
Jimi Jamison, antic cantant del grup de rock nord-americà Survivor, ha mort als 63 anys arran d'un atac de cor. Segons ha revelat la revista Rolling Stone, Jimi Jamison va morir diumenge.

L'època més celebrada del músic va ser a la dècada dels vuitanta, amb èxits que es van popularitzar gràcies a pel·lícules com "Rocky" o "Karate Kid". Va liderar Survivor entre el 1984 i el 1988, quatre anys en què va proporcionar hits que van tenir ressò gràcies al cinema. És el cas de temes com "Burning Heart" de Rocky 4, per exemple, després que la mateixa banda firmés l'encara més famós "Eye of the Tiger" per a la tercera part de la saga protagonitzada per Silvester Stallone, poc abans que Jamison arribés al grup. 

És el cantants de peces com "The moment of Truth" de la pel·lícula "Karate Kid".

 

Ja en solitari se'l coneixia, per exemple, per la cançó d'obertura de la sèrie "Los vigilantes de la playa", obra de la qual també n'era coautor.

Amb Survivor va gravar tres àlbums, però després es van separar i la relació professional es va deteriorar a causa de les disputes per l'ús del nom.

​Potser per aquest motiu, cap dels components de Survivor encara no s'ha pronunciat a través de les xarxes socials sobre la desaparició de Jamison.

 

Anar al contingut