Wawrinka i Robredo se saluden al final del partit. (Foto: EFE)
Tenis

Robredo cau eliminat de l'Open dels Estats Units en perdre amb Wawrinka en quatre sets

El suís Stan Wawrinka va complir els pronòstics deixant Tommy Robredo fora de l'Open dels Estats Units. El català, però, no ho va posar gens fàcil i va mantenir el partit igualat durant els tres primers sets, dels quals en va guanyar un, el segon, i fins i tot va disposar de dues pilotes de set en el "tie break" del tercer. Tommy es va enfonsar en la quarta mànega.

Actualitzat

El suís Stan Wawrinka, tercer cap de sèrie, va complir els pronòstics i va deixar Tommy Robredo fora de l'Open dels Estats Units. El català, però, no l'hi va posar gens fàcil i va mantenir el partit igualat durant els tres primers sets, dels quals en va guanyar un, el segon, i fins i tot va disposar de dues pilotes de set al "tie break" del tercer. Tommy es va enfonsar a la quarta mànega, que va cedir per un resultat final de 7-5, 4-6, 7-6 (7) i 6-2.

Un cop finalitzat el partit, el tenista català va explicar que acumula un cansament "considerable" i que per aquesta raó renunciarà a jugar la pròxima eliminatòria de Copa Davis amb Espanya.

Resultats

Serena Williams - Kaia Kanepi, 6-3 i 6-3
Ekaterina Makarova - Eugenie Bouchard, 7-6 (2) i 6-4
Flavia Pennetta - Casey Dellacqua, 7-5 i 6-2
Victoria Azarenka - Aleksandra Krunic, 4-6, 6-4 i 6-4

Andy Murray - Jo-Wilfried Tsonga, 7-5, 7-5 i 6-4
Novak Djokovic - Philipp Kohlschreiber, 6-1, 7-5 i 6-4

Anar al contingut