El resultat de l'operació: diners, droga i armes requisats al prostíbul de la Seu d'Urgell.
El resultat de l'operació: diners, droga i armes requisats al prostíbul de la Seu d'Urgell. (Foto: ACN)
La Seu d'Urgell

Els Mossos detenen 14 persones i desmantellen un prostíbul en un pis de la Seu d'Urgell on es venia cocaïna

S'han decomissat prop de 10.000 euros, a més de droga i armes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un pis a la Seu d'Urgell on s'oferien als clients paquets de prostitució i droga. En total s'han detingut 14 persones, entre les quals hi ha deu prostitutes d'entre 19 i 40 anys. En l'operació s'han decomissat 16 embolcalls de cocaïna i prop de 4.600 euros en metàl·lic.

També s'ha detingut el responsable del prostíbul, de 55 anys, i un cambrer de 34. Els Mossos han fet detencions també a les localitats d'Aravell, on han arrestat la parella del responsable de l'establiment, i Sabadell.

A la casa d'Aravell es van intervenir 29 dosis de cocaïna, a més de substàncies per tallar la droga, estris per manipular els estupefaents, una balança de precisió i dues armes: una escopeta de caça i un rifle amb munició. La policia creu que en aquest domicili s'acumulaven i preparaven els embolcalls de droga.

Per altra banda, a l'habitatge de Sabadell els Mossos han detingut un home de 46 anys i han intervingut 4.850 euros, a més d'una pistola d'aire comprimit. Els investigadors creuen que aquest home era el responsable de subministrar les substàncies estupefaents a la parella responsable del prostíbul.

 

Anar al contingut