Una petita fissura deixa fora Ter Stegen per la primera jornada de Lliga. (Foto: Reuters)
Una petita fissura deixa fora Ter Stegen per la primera jornada de Lliga. (Foto: Reuters)
Barça

Ter Stegen s'incorpora al grup i Jordi Masip, amb una fractura a un dit de la mà, estarà quatre setmanes de baixa

El Barça ha fet aquest matí la primera sessió d'entrenament de la setmana i la gran novetat ha estat la tornada del porter alemany Ter Stegen al grup ja amb l'altra mèdica. El porter del primer equip Jordi Masip s'ha fracturat el cinquè dit de la mà dreta i serà baixa al voltant de quatre setmanes. A més, Vermaelen ha fet part de treball també en el grup i ha donat mostres de la seva recuperació

Actualitzat

El Barça ha fet aquest matí la primera sessió d'entrenament de la setmana i la gran novetat ha estat la tornada del porter alemany Ter Stegen al grup ja amb l'altra mèdica. El porter del primer equip Jordi Masip s'ha fracturat el cinquè dit de la mà dreta i serà baixa al voltant de quatre setmanes. A més, Vermaelen ha fet part de treball també en el grup i ha donat mostres de la seva recuperació.

Per la seva banda, Andrés Iniesta i Leo Messi han fet treball específic per recuperar-se de les molèsties que els han impedit viatjar amb les seves seleccions. El Barça tornarà als entrenaments dimecres, a les 10.30, però sense la presència de Luis Enrique, que serà present per primera vegada a la 16a edició del Fòrum d'Entrenadors de Clubs d'Elit, que tindrà lloc a la seu central de la UEFA a Nyon.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut