Barcelona

Homs: "El govern del PP no acaba de creure en l'estat de dret i legalitat"

El portaveu del govern descarta que la Generalitat es personi en el procés judicial

RedaccióActualitzat

La resposta del govern català a les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, sobre el "cas Pujol" i el frau fiscal no s'ha fet esperar. El portaveu, Francesc Homs, ha demanat a Montoro que doni exemple perseguint el frau fiscal i no criticant les altres formacions polítiques. "Demanaria que exemplifiqui la seva determinació perseguint el frau fiscal i no criticant els altres", ha dit Homs, que ha lamentat que el ministre "posa el dit a l'ull quan les coses no li agraden".

Pel portaveu, la intervenció de Montoro al Congrés "il·lustra fins a quin punt el govern del PP no acaba de creure en l'estat de dret i legalitat". És més, ha acusat el govern del PP d'"utilitzar eines d'estat per a usos partidistes".

Homs també ha qualificat de "sorprenents" les seves declaracions, sobretot "venint d'un ministre d'Hisenda". I és que, ha dit, "tinc la sensació que aquestes paraules no són pròpies d'un ministre Hisenda".

Sobre el "cas Pujol", Homs l'ha emmarcat en l'àmbit privat i, per tant, ha descartat que la Generalitat es personi en el procés judicial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut