Barcelona

L'expresident Jordi Pujol anuncia per carta que compareixerà al Parlament a partir del 22 de setembre

L'expresident ho ha comunicat per carta a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol s'ha mostrat disposat a comparèixer a la cambra catalana "a partir" del dia 22 de setembre. Així ho ha anunciat en una carta que ha enviat a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

Pujol remarca que la compareixença "no és obligatòria", però que per "l'alta consideració" que té per la institució ha decidir donar-hi explicacions. L'expresident demana anar-hi a partir del 22 de setembre per interferir "el menys possible" en els fets de "gran voltatge polític" que es produiran aquest setembre; en concret, la Diada, el debat de política general i l'aprovació de la llei de consultes. A més, aquesta data queda "prou lluny encara d'una altra data de molt forta càrrega política, que serà el 9-N".

El pas endavant de l'expresident té lloc després que tots els grups del Parlament hagin votat a favor de la seva compareixença. Pròximament, la presidenta de la cambra i el president de la comissió d'afers institucionals, Sergi Sabrià, proposaran a Pujol una data definitiva.

VÍDEOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut