Anthony Davis ha estat el jugador més destacat. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els Estats Units apallissen Nova Zelanda (98-71)

La selecció dels Estats Units no s'ha deixat intimidar per la "haka" de Nova Zelanda i ha obtingut un nou triomf, el tercer en tres partits, davant el combinat oceànic (98-71). El talent d'Anthony Davis, autor de 21 punts, ha estat el més destacat d'un equip americà que no ha patit en cap moment

Actualitzat

La selecció dels Estats Units no s'ha deixat intimidar per la "haka" de Nova Zelanda i ha obtingut un nou triomf, el tercer en tres partits, davant el combinat oceànic (98-71). El talent d'Anthony Davis, autor de 21 punts, ha estat el més destacat d'un equip americà que no ha patit en cap moment.

 

Després de l'ensurt davant Turquia, l'equip de Mike Kryszewski ha sortit decidit a marcar les diferències des de l'inici i aviat ha aconseguit un coixí de seguretat de 10 o més punts. Els llançaments exteriors de la parella Curry-Thompson entraven, mentre Kenneth Faried anotava i rebotejava amb comoditat sota els taulers. El més destacat, però, ha estat Davis davant uns "Tall Blacks" que han pogut fer ben poca cosa davant la gran superioritat del rival i ja acumulen tres derrotes.

Anar al contingut