Barcelona

L'actor Quim Masferrer s'enfronta als últims noranta minuts de vida, a l'obra "Temps"

L'actor fa un monòleg d'una hora i mitja a l'escenari del Barts ,en un espectacle que es podrà veure fins al dia 21

RedaccióActualitzat
L'actor Quim Masferrer fa un compte enrere a la vida en una hora i mitja. És un espectacle, "Temps", programat al Teatre Barts, des d'aquest dimecres fins al dia 21. L'actor respon a l'escenari una pregunta transcendental: "Què faries si et quedessin noranta minuts de vida? La pregunta té tela", explica Masferrer, "però m'interessa molt, perquè el teatre em permet jugar a respondre-la".

Durant aquesta hora i mitja que li queda de vida, Masferrer es dedica a recordar, a criticar i a treure tota la seva indignació sobre qüestions socials i econòmiques. L'obra "Temps", ja ha fet gira pel territori català. "És un espectacle de molt d'humor i de por, de silencis, de poesia, de contradiccions i de misticisme", ha apuntat Masferrer, que hi ha afegit: "El guió està completament obert i permet posar-hi moltes falques, i fins i tot coses personals. Parlem de llibertat escènica fins al final i que el guió sigui movible i pugui dir-hi la meva."

"Temps", dirigida pel responsable d'Els Joglars, Ramon Fontserè, és una obra que s'ha fet per diferents punts de Catalunya i faltava interpretar-la a Barcelona. "Normalment, a comarques hi arriben els espectacles un cop s'han estrenat a Barcelona i a mi m'agrada fer-ho al revés", ha assegurat l'actor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut