La nova setmana arrenca amb tempestes

El còctel meteorològic d'avui té tot tipus d'ingredients: ruixats, tempestes, núvols i sol. Tot això, acompanyat d'unes temperatures una mica altes i amb força xafogor. Nit de llamps i trons a la Costa Daurada i la Terra Ferma. Al Segrià, les pluges han descarregat una trentena de litres.

Actualitzat

La setmana arrenca amb força inestabilitat, sobretot a les tardes. Ara bé, avui les tempestes han aparegut durant la nit i matinada en dues zones: la costa Daurada i la Terra Ferma. En el cas del Segrià, les pluges han descarregat una trentena de litres a la mateixa ciutat de Lleida, amb 31 l/m².

Registre de pluges fins a les 7.30 hores.

 

Matí de ruixats i cel variable. Els ruixats i les tempestes del matí escombraran la façana costanera de Tarragona i Barcelona. La resta de ruixats de la nit minvaran. El cel quedarà variable, amb algunes estones de sol. Caldrà aprofitar aquestes hores de tranquil·litat perquè, novament, a partir del migdia tornaran a créixer grans nuvolades.

Tarda de tempestes. A la tarda, les tempestes es multiplicaran i seguiran la tendència dels últims dies. Les tempestes més fortes cauran a les comarques de l'interior, amb més probabilitat al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central. No es descarten alguns ruixats al Port.

La xafogor tornarà a ser intensa durant tot el dia a les comarques del litoral i prelitoral. Les temperatures màximes es mantindran a la banda alta del termòmetre, amb valors que pujaran a Ponent cap als 32 ºC.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut