Barcelona

El govern tornarà a incloure la paga extra dels treballadors públics als pressupostos del 2015

Mas-Colell prepara els comptes amb aquesta previsió, tot i que Homs es queixa que l'Estat no garanteix ingressos suficients

RedaccióActualitzat

El govern ha encarregat al conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que en els pressupostos del 2015 es pugui incorporar la paga extra als treballadors públics de la Generalitat, després que no s'hagi abonat als últims tres anys per les retallades. El conseller de Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ho ha anunciat en la conferència de premsa posterior a la reunió de l'executiu català.

Homs ha avisat, però, que l'escenari pressupostari del 2015 ve marcat per la falta d'ingressos del govern espanyol a la Generalitat i sense que s'hagi aplicat un nou sistema de finançament autonòmic. El portaveu de l'executiu ha dit que l'Estat no està transmetent els diners necessaris d'acord amb les competències reconegudes i, per tant, "la qüestió dels ingressos està absolutament oberta de cara al 2015". La voluntat del govern és respectar els terminis i aprovar els comptes abans d'acabar l'any, ha apuntat Homs. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut