Més tempestes a la tarda

Arrenca l'escola i l'estiu ens acompanya. El temps estival tindrà continuïtat uns dies més, amb sol, ruixats i temperatures que encara fan olor d'estiu. Aquesta situació serà ben viva fins al final de setmana.

Néstor GómezActualitzat

No abrigueu els nens en excés per anar a l'escola. Farà calor al migdia i persistirà així tota la setmana.

Es manté el temps insegur, amb una borrasca a l'oest de la Península, que impulsa vents del sud, càlids i humits cap a Catalunya.

Nit de llamps i trons que ha despertat a una bona part del país. Ha descarregat 31 mm a Sant Cugat del Vallès, 26 a Vallirana i 24 al Prat de Llobregat. El matí presentarà cel variable, amb més sol cap a ponent i més núvols cap a Girona i el litoral català. Un cop més, a partir del migdia les tempestes tornaran a aparèixer a la meitat est del país i al Pirineu. Aquestes tempestes poden anar acompanyades de calamarsa i pedra a l'interior de les comarques de Barcelona i de Girona.

Les temperatures continuaran altes i poden pujar, fins i tot, algun grau més entre dimecres i dijous. La xafogor serà intensa a la costa. Les màximes més altes del dia superaran els 30 ºC a Ponent, les Terres de l'Ebre i punts de la Depressió Central.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut