Les webs de venda d'entrades per als concerts d'U2 han quedat col·lapsades per l'alta demanda.
Les webs de venda d'entrades per als concerts d'U2 han quedat col·lapsades per l'alta demanda.

U2 regala el seu nou disc per iTunes i reactiva les vendes dels discos anteriors

La banda irlandesa llença de forma gratuïta a través d'iTunes el seu nou disc "Songs of Innocence" i reactiva les vendes de la seva discografia

RedaccióActualitzat

El grup de rock irlandès U2 ha donat aquesta setmana un cop d'efecte i ha llençat el seu nou disc "Songs of Innocence" a través d'iTunes i de forma totalment gratuïta. Un regal per als seus seguidors, però també una estratègia comercial que s'ha demostrat més que encertada.

Amb el llançament per sorpresa, la banda irlandesa s'ha assegurat no només arribar de forma ràpida al seu públic fidel, també han guanyat nous seguidors que s'han interessat pel nou disc i també per la seva discografia anterior. Això ha fet reactivar les vendes dels seus discos a Itunes. Ara, 7 dels 10 discos més venuts d'iTunes a Espanya són d'U2, incloent-hi el número 1 en vendes, un recopilatori de les seves millors cançons.

Fans contents, un nou públic que s'acosta a la seva música i noves perspectives de vendes dels discos antics. Amb aquest escenari, el líder de la banda, Bono, ja ha avançat que tenen gairebé enllestit un nou àlbum que es dirà "Songs of Experience". I sembla que continuarà la col·laboració amb Apple després de comprovar que pot donar-los una gran difusió de la seva música i acostar-los a un públic molt nombrós.

Anar al contingut