Un miler de manifestants demanen la prohibició del "Toro de la vega"
Un miler de manifestants demanen la prohibició del "Toro de la vega"
Madrid

Un miler de manifestants reclama a Madrid la prohibició de la festa del "Toro de la Vega"

Dimecres passat es van presentar davant el Parlament Europeu 70.000 signatures per demanar que es prohibeixi aquesta festa

RedaccióActualitzat

Un miler de persones s'ha manifestat a Madrid per demanar que es prohibeixi la festa coneguda com a "Toro de la Vega" a la localitat de Tordesillas.

El proper dimarts 16 Tordesillas, a Valladolid, tornarà a celebrar la festa del "Toro de la Vega", que està reconeguda com a Festa d'Interès Turístic Nacional. Un grup nombrós de persones persegueixen un toro de lídia a peu i a cavall i el colpegen amb una fusta fins que el maten.

En la manifestació d'aquest dissabte s'ha demanat que es prohibeixi aquesta pràctica en considerar-la una tortura de l'animal.

Els manifestants, convocats pel Partit Animalista, han recorregut el centre de Madrid i s'han aturat davant de les seus del PP i el PSOE, on han llegit un manifest antitaurí. També s'han trencat mig miler de llances de fusta com les que es fan servir per colpejar els toros.

Dimecres passat es van presentar 70 mil signatures al Parlament Europeu per demanar la prohibició del "Toro de la Vega".

Anar al contingut