Mànega a l'Hospitalet de l'Infant. (Foto: Jordi Domingo)
Mànega a l'Hospitalet de l'Infant. (Foto: Jordi Domingo)
L'Hospitalet de l'Infant

El temps provoca una mànega a la costa de l'Hospitalet de l'Infant

El mal temps provoca un cap de fibló a la costa d'Hospitalet de l'Infant

RedaccióActualitzat

La inestabilitat d'aquest diumenge al matí a la costa catalana ha deixat un fenomen sempre espectacular. Una mànega, també coneguda com  cap de fibló

S'ha pogut veure davant la costa de l'Hospitalet de l'Infant cap a un quart d'una del migdia. Després que s'haguessin originat dues petites mànegues d'aigua sobre el mar, se n'ha format una tercera de més consistent que ha arribat a tocar terra a la platja, molt a prop del punt d'atenció del servei de socorrisme.

En un primer moment les persones que hi havia al lloc han marxat corrents, però ràpidament ha tornat la calma i han pogut tornar a les seves tovalloles. La tempesta associada a la mànega ha descarregat amb força a la zona i ha deixat fins a 35 litres en poca estona al centre de l'Hospitalet.

Una mànega és un petit tornado que es forma sobre la superfície de l'aigua. No és el primer cop que es pot veure un fenomen com aquest a Catalunya. De fet, són relativament habituals a la costa en dies com aquest.

Si l'heu vist i n'heu capturat el moment, ens podeu enviar les imatges a l'espai "El meu temps". Nina Lalueza ens ha enviat aquest espectacular vídeo on es pot veure que la mànega ha tocat terra:

Anar al contingut