Tuits de Josep Antoni Duran i Lleida.
Tuits de Josep Antoni Duran i Lleida.
Barcelona

Duran i Lleida retreu a Esquerra els "disbarats" de Junqueras quan planteja saltar-se la legalitat espanyola

Duran i Lleida retreu a Esquerra els "disbarats" de Junqueras quan planteja saltar-se la legalitat espanyola

RedaccióActualitzat

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, s'afegeix al debat sobre la convocatòria de la consulta fora de la legalitat espanyola. Duran i Lleida ha carregat durament a través del seu compte de Twitter contra el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, per haver afirmat en una entrevista que és "el moment de saltar-se la legalitat".

Duran i Lleida ha estat molt contundent en una sèrie de nou tuits firmats per ell. Entre d'altres, el líder d'Unió afirma que Junqueras trenca la unitat i dispara un tret al peu del procés quan planteja saltar-se la Constitució. El portaveu de CiU a Madrid recorda que "la consulta ha de garantir escrupolosament totes les condicions democràtiques per ser reconeguda i respectada i per no fer el ridícul".

El líder d'Unió pregunta al líder d'ERC: "Què passaria si el 51% desobeeix llei espanyola? No som conscients q posaríem bases pq 49% digués q no vol complir la catalana!". Duran argumenta que "potser és el que vol el PP: que guanyi ERC i ho destrossi tot". Com a resum de tot plegat, Duran afirma que "mai en una entrevista havia llegit tants disbarats".

Aquesta és la sèrie de tuits de Josep Antoni Duran i Lleida: 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Anar al contingut