Hoquei patins

El Barça sobreviu al Liceo i s'emporta la Supercopa en una final d'infart (4-5)

El F. C. Barcelona s'ha proclamat campió de la Supercopa d'hoquei patins per vuitena vegada, aquest diumenge, en vèncer el Liceo de la Corunya per 4 a 5, amb un gol d'or a la pròrroga.

Actualitzat

El marcador de la final ha estat ajustat en tot moment i cap dels dos equips ha tingut mai un avantatge superior a un gol. Les accions a pilota aturada han estat clau en molts moments.

Pel que fa al joc, els gallecs han portat el pes del partit i han estat més dominadors, sobretot a la segona part. Malgrat això, el Barça s'ha posat al capdavant (2-3) al minut 37, però el Liceo ha sabut imposar-se (4-3) i gairebé es podia considerar supercampió al minut 49.

Quan quedaven 45 segons, Pablo Álvarez ha empatat de penal per al Barça i ha desencadenat un final trepidant. A dos segons del final, ha disposat d'una falta directa que podia haver evitat la pròrroga.

Un temps afegit que s'ha esvaït abans que els jugadors del Liceo poguessin posar-se a la feina. Als dos minuts, el mateix Álvarez ha marcat el gol d'or que ha donat el títol als blaugrana.

Álvarez, amb tres gols, ha estat l'home del partit. Per al Barça també han marcat Xavi Barroso i Marc Torra. Els gols del Liceo els han marcat Pau Bargalló (2), Eduard Lamas i Jordi Bargalló.