Barcelona

Barcelona estrena quatre noves línies d'autobús de la xarxa ortogonal

És la tercera fase del desplegament de la xarxa ortogonal, que arriba així a les 13 línies en funcionament

RedaccióActualitzat

Quatre noves línies d'autobús s'estrenen aquest dilluns a Barcelona, dues d'horitzontals i dues de verticals. La xarxa ortogonal entra, així, a la tercera fase del desplegament.

Les línies que s'incorporen a la xarxa són:

- La V15, de la Barceloneta a la Vall d'Hebron, que substitueix les línies 16 i 17.

- La V27, del passeig Marítim a Canyelles, que substitueix la línia 71. La línia 36 varia lleument el recorregut al Poblenou.

-L'H14, de Paral·lel a Sant Adrià, que substitueix part de l'H16 i de la 141. La línia 143, de La Pau a Sant Adrià, deixa de circular en dissabtes i festius.

-L'H16, del passeig de la Zona Franca al Fòrum, que substitueix la línia 9 i en part també l'H16 i la 141. La línia 41 escurça el trajecte i passa a tenir la terminal a la ronda de Sant Pere.

Amb aquest desplegament ja estaran en marxa 13 dels 28 nous recorreguts previstos en la remodelació, que ja ha suposat, des de la  primera fase, un increment del 16% en el nombre d'usuaris.

Més de 250 informadors ja s'estan encarregant d'explicar als usuaris aquests canvis, que poden ser també consultats a la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut