Futbol

Comença el judici per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta i 16 exdirectius més del Barça

Aquest dilluns comença a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet de Llobregat el judici per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta i 16 exdirectius del Barça, a qui se'ls imputa unes pèrdues de més de 47 milions d'euros.

Actualitzat

 Amb gairebé dues hores de retard ha començat a la Ciutat de la Justícia el judici per l'acció de responsabilitat contra la junta del Barça presidida per Joan Laporta, per les pèrdues econòmiques amb què va acabar el seu mandat xifrades en més de 47 milions d'euros.  

El primer a declarar ha estat Josep Maria Bartomeu, actual president del club, en representació de la part demandant. Per la part demandada, l'extresorer Xavier Sala i Martín i l'exvicepresident Alfons Godall no s'han presentat i han declarat a través dels seus advocats respectius.

L'acció va ser aprovada ara fa quatre anys per l'assemblea de compromissaris del club, per un estret marge de 29 vots.

Durant la setmana desfilaran per la Ciutat de la Justícia l'expresident Sandro Rosell, l'actual vicepresident econòmic, Javier Faus, i l'exvicepresident Marc Ingla, entre d'altres. Es preveu que el judici s'allargui durant dues setmanes abans de quedar vist per a sentència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut