Ana Patricia Botín durant la junta extraordinària d'accionistes.
Ana Patricia Botín durant la junta extraordinària d'accionistes.
Santander

Ana Patricia Botín es compromet a continuar "la trajectòria d'èxit" del Santander

Ho ha afirmat en la primera junta d'accionistes del banc, com a presidenta de l'entitat, després de la mort del seu pare, Emilio Botín

RedaccióActualitzat

La nova presidenta del Banc Santander, Ana Patricia Botín, ha tingut aquest dilluns el primer contacte amb els accionistes. Aquest matí ha presidit a Santander una junta extraordinària després de la mort del seu pare, Emilio Botín, la setmana passada arran d'un infart. En la seva primera intervenció al capdavant de l'entitat, Ana Patricia Botín s'ha compromès a "dedicar el màxim esforç" per mantenir la "trajectòria d'èxit" del seu pare, de qui ha reivindicat la seva "visió clara" per convertir el seu grup en "el més gran".

La nova presidenta ha dit del seu pare: "En els seus prop de 30 anys al capdavant del banc, va col·locar el Santander com a primera entitat de l'Eurozona i com un dels deu bancs del món per capitalització borsària." Ana Patricia Botín ha remarcat: "La meva ambició és mantenir aquesta trajectòria d'èxit, a la qual dedicaré tots els meus esforços." Ana Botín, visiblement emocionada, ha assumit aquest repte i ha volgut dedicar un "record molt especial" a la memòria del seu pare. La nova presidenta de Banc Santander ha admès que "no serà fàcil" continuar amb la línia de les últimes dècades, davant d'un entorn competitiu i regulador "cada vegada més exigent".

 

Anar al contingut