Maurici Lucena ha fet la valoració "en calent" de la intervenció de Mas al debat de política general.
Maurici Lucena ha fet la valoració "en calent" de la intervenció de Mas al debat de política general.
Barcelona

El PSC creu que Mas "ha fet palès que la legislatura s'ha acabat"

Maurici Lucena veu un "to de comiat" en el discurs i el critica també per "autocomplaent"

RedaccióActualitzat

El portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, considera que el discurs d'Artur Mas en el Debat de Política General ha tingut un "to de comiat" perquè el president "ha fet palès que la legislatura s'ha acabat", encara que ho hagi dit "en un to subtil". 

Lucena ha assegurat, en les últimes setmanes, els membres del govern "reconeixen que fan gairebé només allò que poden" perquè estan condicionats "per les finances i perquè depenen d'altres partits". I ha afegit que "no és bo que un govern i el seu president constantment diguin amb aquesta contundència que la capacitat que tenen de governar és molt limitada i està condicionada per actors externs".

El portaveu socialista ha criticat per "autocomplaent" el discurs de Mas i ha ironitzat dient que el de CiU "deu ser l'únic govern del món en què res dolent del que passa pot ser atribuït a l'actuació del govern". Segons Lucena, el president ha intentat ocultar la gestió "mediocre" del seu govern enumerant un seguit de plans i accions "que molts hem sentit per primera vegada avui".

A més, Lucena ha posat en dubte que Mas presumeixi de govern transparent després de l'esclat del "cas Pujol".

Anar al contingut