El portaveu del PP, Enric Millo, ha fet la valoració del discurs de Mas.
El portaveu del PP, Enric Millo, ha fet la valoració del discurs de Mas.
Barcelona

PPC: "El president ha fracassat en el seu objectiu principal i el millor que podria fer és dimitir"

El PPC considera que el president de la Generalitat ha "fracassat en el seu objectiu principal i el millor que podria fer és dimitir"

RedaccióActualitzat

El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha valorat amb duresa el discurs del president de la Generalitat. El diputat Enric Millo ha acusat Artur Mas d'amagar que l'Estat ha aportat 40.000 milions d'euros a Catalunya per millorar la situació de les finances públiques. I tot per poder "continuar amb aquest discurs victimista" i mantenint que "allò bo ve de la Generalitat i allò dolent de l'Estat".

Millor ha destacat que el missatge del president de la Generalitat "ha estat contradictori. En comptes d'explicar què pensa fer quan es trobi en aquest atzucac, el que fa és que posa el futur del govern de Catalunya en mans d'ERC. Diu que li agradaria acabar la legislatura, però això només ho pot fer si es pot votar amb plenes garanties, quan sap que no serà possible". En aquesta situació de "desesperació", ha afegit el diputat del PP, Mas demana "auxili a ERC perquè el deixi continuar".

Enric Millo ha demanat al president que en el debat d'aquest dimarts doni explicacions i digui què pensar fer. "Hauria de dir-nos la veritat. Què pensa fer quan el Tribunal Constitucional, suposadament, li digui que no pot fer aquesta consulta i es compleixi allò que anuncia com a condició necessària per esgotar la legislatura".

El PPC considera que el president de la Generalitat ha "fracassat en el seu objectiu principal i el millor que podria fer és dimitir en lloc de situar-se en aquesta posició a la desesperada, demanant auxili a canvi de no sabem què per poder continuar endavant amb aquesta legislatura".

 

Anar al contingut