La samarreta polèmica d'Urban Outfitters.
La samarreta polèmica d'Urban Outfitters.
Washington

Polèmica per una dessuadora d'Urban Outfitters que recorda la tragèdia de Kent State

La marca nord-americana s'ha disculpat a Twitter, però ha assegurat que el jersei no feia cap referència a aquella tragèdia ni simulava taques de sang.

RedaccióActualitzat

Una peça de roba torna a ser motiu de polèmica. Ara és la marca Urban Outfitters que ha desfermat la polèmica per un model de dessuadora que sembla inspirat en la tragèdia de Kent State, en què el maig del 1970 van morir quatre estudiants i nou més van resultar ferits a mans de la Guàrdia Nacional quan protestaven contra la invasió nord-americana a Cambodja. La imatge de la dessuadora, amb el logotip de la universitat de Kent State d'Ohio i amb taques vermelles que semblaven de sang, ja ha estat retirada de la seva web.

La marca nord-americana s'ha disculpat a Twitter, però ha assegurat que el jersei no feia cap referència a aquella tragèdia ni simulava taques de sang.

Aquest no és el primer cop que Urban Outfitters s'ha de disculpar per un dels seus dissenys. Ja ho va haver de fer amb una samarreta amb la inscripció "eat less", és a dir, "menja menys" i amb una de decorada amb la paraula "depressió".

Fa poc va ser una altra marca, Zara, qui va retirar una samarreta per la similitud amb els uniformes dels camps de concentració nazis.

Anar al contingut