Bale i Cristiano celebren un dels cinc gols contra el Basilea. (Foto: EFE)
Lliga de Campions

El Reial Madrid aparca la crisi amb una balsàmica golejada contra el Basilea a la Champions (5-1)

El Reial Madrid ha aparcat la crisi de resultats a la Lliga amb una golejada balsàmica contra el Basilea al Bernabéu. En el debut de l'actual campió de la Champions, l'equip de Carlo Ancelotti ha destrossat els suïssos amb tres gols en la primera mitja hora de partit. Suchy, en pròpia porta, Bale, Cristiano, James i Benzema han estat els golejadors en l'estrena plàcida de l'actual campió d'Europa.

Actualitzat

Carlo Ancelotti ha tornat a apostar per Iker Casillas a l'onze titular del Reial Madrid pel debut a la Champions contra el Basilea tot i ser xiulat per un sector del públic del Bernabéu en l'últim partit de Lliga contra l'Atlètic. Cristiano Ronaldo, molt motivat, ha esperonat els seus companys des del túnel de vestidors conscient de la importància del partit. L'actual campió d'Europa ha sortit disposat a tallar la crisi de resultats davant un rival atrevit i que ni molt menys ha plantejat el duel amb la idea de defensar-se, però que ha acabat escaldat per l'eficàcia blanca.

Sentència en mitja hora

Tot i l'atreviment inicial dels suïssos, el Madrid s'ha avançat poc abans del primer quart d'hora amb un gol afortunat. Suchý ha desviat al fons de la seva pròpia porteria una centrada de Nacho, una de les novetats de l'onze madridista. Aquest primer gol ha fet molt de mal al Basilea i ha donat ales a un Madrid que ha sentenciat el partit en mitja hora.

En el minut 30, Bale ha fet el 2-0 en una acció de gran qualitat individual i un minut després, el gal·lès ha deixat el gol en safata a Cristiano, que només ha hagut de posar el peu per enviar la pilota al fons de la xarxa. El Basilea s'ha desfet encara més i James ha arrodonit el festival ofensiu dels locals fent el quart en el 37. Tot i això, en la jugada següent, el paraguaià Derlis González ha culminat un ràpid contraatac i ha batut Casillas amb un xut creuat que ha servit per reduir distàncies en el marcador i maquillar la contundent derrota visitant.

Benzema culmina la maneta

En la represa, el Madrid ha aixecat el peu de l'accelerador i el Basilea ha disposat de clares ocasions per retallar encara més les distàncies. Casillas, amb una aturada providencial, ha evitat el gol de González i Schar ha estavellat un xut pal. Però, de nou, l'eficàcia del Madrid ha aparegut i Benzema ha culminat la golejada de l'actual campió amb el definitiu 5-1. Una victòria i una maneta enganyosa que serveix de bàlsam per al defensor del màxim títol continental.