Masuaku celebra el primer gol del partit. (Foto: Efe)
Lliga Campions

L'Atlètic perd de forma clara a Atenes davant un efectiu Olympiacos (3-2)

Debut amb una inesperada derrota de l'equip de Simeone que no va perdre l'any passat cap partit en tota la competició fins a la final contra el Reial Madrid (3-2). L'eficàcia dels de Michel ha enfonsat als madrilenys que han anat sempre a remolc en el partit. Afellay, Mitroglou i Masuaku han estat els golejadors per part grega i Griezmann i Mandzukic per part de l'Atlètic.

Actualitzat

L'entrenador de l'Olympiacos, Michel, ha fet sortir dos exblaugranes, Afellay i Abidal, d'entrada en l'equip inicial. L'Olympiacos ha sorprès ràpidament l'Atlètic amb el gol de Masuaku, que, als tretze minuts, ha enganxat un xut des de fora l'àrea que no ha pogut aturat el porter Oblak, titular aquest dimarts en l'equip de Simeone. L'Atlètic ha reaccionat, ha empès el seu rival cap enrera, però no trobava ocasions clares de gol. En canvi, en una contra molt ben portada per l'equip grec, Ibrahim Afellay ha rematat des de l'interior de l'àrea el 2 a 0 als 30 minuts. Set minuts després, Mandzukic, de cap, ha escurçat el marcador i els dos equips han marxat al vestidor amb un 2 a1 que deixava molt contents els passionals aficionats grecs.

A la segona part, l'Atlètic s'ha abocat sobre la porteria de l'Olympiacos. Als minuts 59 i 61, el porter Roberto ha tret dues mans que han salvat el seu equip de l'empat.  Els "colchoneros" han seguit dominant el joc, però ha estat l'equip grec el que ha tornat a marcar. Siqueira s'ha vist superat per la seva banda i Mitroglou a l'interior de l'àrea ha fet pujar el tercer per a l'equip de Michel. Era el minut 73 i aquest gol ha acabat dictant sentència. Griezzman, al 86, ha fet un insuficient segon gol que no ha evitat la derrota dels madrilenys.

Debut amb una inesperada derrota de l'equip de Simeone, que no va perdre l'any passat cap partit en tota la competiciò fins a la final, contra el Reial Madrid.