Imatge de la catenària caiguda presa per una usuària de l'R1 de Rodalies. (Foto: @giselamodena)
Imatge de la catenària caiguda presa per una usuària de l'R1 de Rodalies. (Foto: @giselamodena)
Barcelona

Retards a l'R1 de Rodalies per una avaria a la catenària

La circulació ha quedat interrompuda entre Pineda i Maçanet de la Selva durant més de sis hores i el trajecte s'ha cobert per carretera

RedaccióActualitzat

La línia R1 de Rodalies pateix retards que han arribat a una hora i vint minuts aquest matí per una avaria a la catenària. La caiguda d'uns cables de la catenària sobre un comboi ha afectat el subministrament elèctric. L'avaria ha començat a tres quarts de set del matí.

A causa d'aquesta incidència, la circulació de trens ha quedat interrompuda entre Pineda i Maçanet de la Selva fins a les dues de la tarda. Durant aquestes hores, el servei s'ha cobert per carretera. Al tram sud el servei s'ha reemplaçat entre Barcelona i Malgrat de Mar i en el tram nord, entre Blanes i Maçanet.

Els viatgers procedents de Barcelona amb destinació Blanes, Tordera i Maçanet han hagut de fer el transbord als autocars des de l'estació de Pineda de Mar i als que feien els transbords a Blanes en sentit Barcelona, l'autocar els ha portat fins a l'estació de Pineda, per reprendre el viatge fins a Malgrat.

Anar al contingut