La platja de Salou, atapeïda de banyistes.
La platja de Salou, atapeïda de banyistes. (Foto: ACN)
Salou

Un banyista és mossegat per un peix a Salou i rep 30 punts de sutura

L'ajuntament lamenta l'incident però considera que és un fet aïllat

RedaccióActualitzat

Un jove aragonès de 16 anys el va mossegar un peix mentre es banyava en una platja de Salou i va necessitar una trentena de punts de sutura a la mà dreta. L'ajuntament lamenta l'incident però considera que és un fet aïllat.

Els fets, que s'han sabut ara, van passar el primer cap de setmana de setembre, quan l'afectat estava estiuejant a Salou amb la seva família. El jove estava jugant amb un matalàs inflable en un lloc poc profund de la platja quan va sentir una forta mossegada, però no va poder identificar el tipus de peix. 

Algunes fonts apunten que es podria tractar d'un petit tauró. 

Des de l'ajuntament, la regidora de Platges, Júlia Gómez, ha volgut destacar que és un fet aïllat en un municipi que al llarg de l'estiu rep 2 milions de turistes. 

"És un fet aïllat en tot l'estiu, només s'ha produït una vegada. Pensem que no és un cas per fer-ne alarmisme", ha dit .

La regidora diu que en altres municipis ha calgut tancar platges davant de la presència de tintoreres o d'altres espècies perilloses, però que en el cas de Salou, després de l'agressió, els serveis de socorrisme no van detectar res. 

Anar al contingut