Mapa de les corresponsalies de la CCMA.
Mapa de les corresponsalies de la CCMA.
Barcelona

Els mitjans de la CCMA unifiquen corresponsalies i amplien la presència arreu del món

Amb la fusió de corresponsalies es fa un nou pas per adaptar les estructures dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio per tal de treure més rendiment dels recursos disponibles

RedaccióActualitzat

Els mitjans de la CCMA unifiquen corresponsalies i amplien la presència arreu del món. Amb la fusió de corresponsalies, els serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio fan un nou pas per adaptar les seves estructures per treure més rendiment dels recursos disponibles, segons la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta racionalització permetrà establir corresponsalies permanents a Berlín, Buenos Aires i Moscou.

El model de confluència de corresponsalies internacional, que es va iniciar al gener, amb el nomenament de Joan Carles Peris com a corresponsal a París per a TV3 i Catalunya Ràdio, arriba ara a Londres, Berlín, Roma, Jerusalem, Pequín i Buenos Aires. Ben aviat, a aquest desplegament s'hi afegirà també Moscou.

Aquest model respon al doble objectiu que la CCMA es va fixar ara fa un any. D'una banda, impulsar la creació i difusió de continguts de manera transversal i, de l'altra, aconseguir més eficiència en un context comunicatiu cada cop més competitiu.  

La llista completa dels corresponsals de la CCMA:

Brussel·les: Jaume Masdeu i Francesc Serra

Berlín: Oriol Serra

Buenos Aires: Joan Biosca

Londres: Carles Costa.

Roma: Eduard Rubió

Pequín: Sergi Vicente

Jerusalem: Albert Elfa

París: Joan Carles Peris

Washington: Raquel Sans i Xavier Vilà

Moscou: Pròxima designació

Anar al contingut