Més estabilitat i menys ruixats

El temps continua jugant a fet i amagar amb l'anticicló i les borrasques. El dia tindrà una mica de tot: sol, núvols, ruixats i caloreta al migdia i, fins i tot, pot aparèixer alguna tempesta. Aquesta situació s'allargarà uns quants dies.

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat guanyarà una mica més de terreny amb la retirada de les línies de tempestes de dimecres. Tot i així, jugarem a un joc indefinit perquè cap gran pertorbació ni cap ferm anticicló ens vol visitar amb convicció. D'aquí ve que cada dia tingui tot tipus de temps, en funció del lloc i de l'hora.

Sol, núvols i boirines. El matí serà tranquil amb cel variable. Quedaran alguns núvols baixos a la costa i bancs de boira a nombrosos punts de la Catalunya central. A la tarda creixeran alguns núvols sobre les muntanyes del prelitoral i al Pirineu. Cauran alguns ruixats dispersos a l'oest del país i no es descarta que aparegui alguna tempesta, que, allà on descarregui, ho farà amb intensitat. En tots els casos seran puntuals: res a veure amb els aiguats de la matinada de dimecres.

Calor i xafogor. Les temperatures es mouran ben poc respecte de dimecres, tant de dia com de nit. El que sí que s'incrementarà serà la sensació de xafogor, en especial a la costa. Les temperatures més altes del dia tornaran a superar els 30 ºC a la plana de Lleida i l'interior de les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

La situació atmosfèrica continuarà indefinida, sense cap gran pertorbació ni cap gran anticicló a casa nostra. D'aquesta manera, el temps continuarà amb la mateixa tònica de la darrera setmana; és a dir, temps assolellat, tronades i ambient estival.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut