Cartell de Sitges 2014.
Cartell de Sitges 2014.
Sitges

El director de "Gremlins", Joe Dante, clausurarà el Festival de Sitges

El festival d'aquest any s'inaugura, el 3 d'octubre, amb l'esperada "REC 4", de Jaume Balagueró

RedaccióActualitzat

L'última pel·lícula de Joe Dante, director de "Gremlins", clausurarà el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es fa a Sitges, al Garraf, i que arriba a la seva 47a edició. L'organització ha anunciat aquest dimecres tota la programació prevista per aquest any; i una de les sorpreses és "Burying the Ex". Amb aquest títol, Joe Dante aposta per una comèdia romàntica de zombis amb l'objectiu de retre homenatge al gènere.

Una altra de les novetats és "Annabelle", preqüela de la cinta de terror "The Conjuring"; "Magical Girl", de Carlos Vermut; i l'aplaudida comèdia negra "Relatos salvajes", protagonitzada per Ricardo Darín. Aquestes produccions se sumen a les que ja se sabien; entre d'altres, les noves pel·lícules de cineastes de prestigi com David Cronenberg, Jean-Luc Godard o Takashi Miike.

La 47a edició del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya es farà entre el 3 i el 12 d'octubre i s'inaugurarà amb la quarta part de "REC", dirigida per Jaume Balagueró. Les entrades es posaran a la venda dimarts que ve.

Anar al contingut