Bàsquet

Els germans Gasol segueixen els passos de Gerard Piqué i es mostren favorables a la celebració de la consulta del 9-N

El jugador català dels Memphis Grizzlies Marc Gasol s'ha mostrat aquest dimecres favorable a la celebració de la consulta sobiranista a Catalunya el pròxim 9 de novembre. El seu germà Pau no ha contestat en aquest moment a la pregunta, però en ser preguntat posteriorment en una entrevista al programa "8 al dia" de 8TV, ha dit que "tot el món té dret a decidir, a expressar-se".

Actualitzat

Els germans Pau i Marc Gasol s'han mostrat aquest dimecres favorables a la celebració de la consulta sobiranista a Catalunya el 9 de novembre.
  
En un dinar organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, Marc Gasol ha estat preguntat per la seva opinió sobre la consulta, una qüestió que el seu germà Pau, també present a l'acte, ha eludit. "Jo, a títol personal, estic d'acord amb la votació", ha afirmat Marc davant la pregunta d'un dels assistents a l'acte celebrat a la Llotja de Mar de la capital catalana, en el qual han participat personalitats del món polític i econòmic de la societat catalana.

Tot i que el gran dels Gasol no ha contestat en aquest moment la pregunta, posteriorment, en ser preguntat al programa "8 al dia" de 8TV, ha dit que "tot el món té dret a decidir, a expressar-se".
  
Pau i Marc Gasol no són els primers esportistes d'elit favorables a la celebració de la consulta sobiranista. El jugador del Barça Gerard Piqué també es va mostrar partidari ahir que es faci la votació, perquè, segons la seva opinió, els catalans tenen dret a decidir el seu futur.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut