Boateng celebra el gol de la victòria del Bayern. (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

Victòria agònica del Bayern davant el Manchester City (1-0) i el Chelsea no passa de l'empat a casa contra el Schalke (1-1)

El Bayern de Munic ha patit de valent per superar el Manchester City de Pellegrini amb un gol de Boateng. I Chelsea ha empatat a casa amb el Schalke amb un gol de Cesc que ha igualat Huntelaar a la segona part.

Actualitzat

El Bayern de Munic ha patit de valent per superar el Manchester City de Pellegrini. En un partit intens i ple d'alternatives, els de Guardiola han hagut d'esperar al minut 90 per superar els anglesos. El Bayern ha dominat el joc, sobretot a la primera part, però el gol ha trigat a arribar davant l'alegria dels aficionats bavaresos i del mateix Guardiola.

Mourinho ha apostat per Drogba titular i ha deixat Diego Costa a la banqueta. Partit de poder a poder. Ben d'hora, als 11 minuts, el Chelsea s'ha avançat amb un gol de Cesc precedit per una clara falta del d'Arenys en la recuperació de la pilota. A la segona part, els alemanys han igualat el matx en una bona combinació d'atac que ha culminat Huntelaar als 62 minuts.

La Roma ha superat amb claredat al CSKA de Moscou per 5 a 1 a l'Estadi Olímpic de Roma. Els russos han estat una joguina davant dels italians que a la primera part ja s'han avançat amb un clar 3 a 0 als vint minuts amb gols d'Iturbe, Gervinho i Maicon. El brasiler Gervinho ha posat abans del descans el 4 a 0 davant la passivitat de la defensa del CSKA. A la segona, un gol en pròpia porta dels russos ha fet pujar el 5 a 0. I Musa ha fet el gol de l'honor per al CSKA.

En altres partits de la jornada, el Porto ha superat per 6 a 0 el dèbil Bate Borisov en la golejada de la jornada. El Maribor ha salvat un punt davant de l'Sporting de Lisboa "in extremis".