Deulofeu ha estat un malson per a la defensa del Feyenoord. (Foto: EFE)
Futbol

Deulofeu lidera amb dues assistències la victòria del Sevilla contra el Feyenoord en el debut a la Lliga Europa (2-0)

El Sevilla ha començat la defensa del títol de la Lliga Europa amb una còmoda victòria contra el Feyenoord al Sánchez Pizjuán. L'equip d'Unai Emery s'ha imposat per 2 a 0 amb gols de Krychowyak i Mbia després de dues assistències de Gerard Deulofeu, un dels més destacats del conjunt andalús.

Actualitzat

El Sevilla ha començat la defensa del títol de la Lliga Europa amb una còmoda victòria contra el Feyenoord al Sánchez Pizjuán. L'equip d'Unai Emery s'ha imposat per 2 a 0 amb gols de Krychowyak i Mbia després de dues assistències de Gerard Deulofeu, un dels més destacats del conjunt andalús i un autèntic malson per a la defensa visitant.

Deulofeu, que fins ara només havia disputat 17 minuts de joc al camp de l'Espanyol, ha estat titular per primer cop aquesta temporada i no ha desaprofitat l'oportunitat per lluir-se davant la seva nova afició. L'extrem de Riudarenes, cedit pel Barça al Sevilla, ha estat clau en els dos gols del seu equip. En el minut 7, el polonès Krychowyak ha inaugurat el marcador rematant al fons de la porteria una centrada de Deulofeu. I, en una jugada pràcticament calcada, Mbia, de cap, ha fet el definitiu 2 a 0 en el minut 31 aprofitant un altre bon servei del futbolista català.

Molt motivat i actiu en atac, Deulofeu ha mostrat tot el seu repertori i fins i tot ha tingut una clara ocasió per fer el tercer abans del descans, però, després de deixar clavat un defensa amb una bicicleta, ha vist com Vermeer desviava la seva rematada.

En la represa, l'extrem català ha continuat buscant el seu primer gol en partit oficial amb el Sevilla, però, tot i intentar-ho, no ha pogut batre la porteria holandesa. Els andalusos, molt superiors al Feyenoord, han començat amb pas ferm la defensa del títol aconseguit la temporada passada.