Fórmula 1

Fernando Alonso domina els primers lliures del Gran Premi de Singapur

L'asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha marcat el millor temps, al davant dels Mercedes de l'anglès Lewis Hamilton i de l'alemany Nico Rosberg, en el primer entrenament lliure al Gran Premi de Singapur, que es disputa al circuit urbà de Marina Bay.

Actualitzat

L'asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha marcat el millor temps, per davant dels Mercedes de l'anglès Lewis Hamilton i de l'alemany Nico Rosberg, en el primer entrenament lliure al Gran Premi de Singapur, que es disputa al circuit urbà de Marina Bay.

Alonso ha cobert els 5.065 metres de la pista de Singapur en un 1.49.056, 122 mil·lèsimes menys que Hamilton. Rosberg, que encapçala el campionat amb 238 punts, ha estat tercer en la primera sessió, a 149 mil·lèsimes del temps de l'asturià. Sebastian Vettel (Red Bull) ha marcat el quart temps del primer assaig, a 818 mil·lèsimes del d'Alonso.

Les anècdotes de la sessió les han protagonitzat Rosberg, que ha tret el mirall del seu retrovisor; Vettel, que ha acabat empenyent el seu monoplaça fins al "box" i Kimi Raikkonen, a qui se li han incendiat els frens del seu Ferrari.

Durant la sessió, que s'ha disputat amb 27 graus en l'ambient i 32 en pista, amb un 82 per cent d'humitat, tots els pilots han rodat amb el pneumàtic de compost tou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut