Sant Sebastià

Denzel Washington inaugura la 62a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià

Washington rep el Premi Donostia en reconeixement a las seva extensa trajectòria al cinema

RedaccióActualitzat

Comença la 62a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià. I ho ha fet amb un protagonista molt especial: l'actor nord-americà Denzel Washington, que protagonitza i coprodueix la pel·lícula inaugural del certamen, l'adaptació cinematogràfica de "The equalizer".

Denzel Washington, a més, ha rebut el Premi Donostia en reconeixement a la seva extensa trajectòria al cinema. L'actor, guanyador de dos Oscars, és el primer actor negre que recull aquest guardó.

Des del primer moment, Washington s'ha guanyat el públic amb la seva proximitat i professionalitat, ha repartit rialles i molts autògrafs i ha contestat tot tipus de preguntes en una llarga roda de premsa.

La pel·lícula que produeix, l'adaptació de la sèrie "El Protector", que Washington ha presentat al costat d'Antoine Fuqua, amb qui ja va coincidir a "Dia d'entrenament", ha estat rebuda amb fredor entre la crítica. Es tracta d'un efectista "thriller" d'acció amb grans dosis de violència i on Washington interpreta un antic agent de la CIA que ajuda una jove en mans de la màfia russa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut