Futbol

El Reial Madrid espanta els fantasmes amb una golejada a Riazor (2-8)

El Reial Madrid ha golejat per 2-8 el Deportivo a Riazor. Aquest triomf i el de la Champions contra el Basilea (5-1) han espantat els fantasmes que havien sorgit després de les derrotes contra la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid. A terres gallegues, "hat trick" de Cristiano Ronaldo, doblets de Bale i Chicharito i golàs de James. De res han servit el penal transformat per Medunjanin i el gol de Toché.

Actualitzat

La primera part ha estat una passejada per als d'Ancelotti. Al minut 29, Cristiano, de cap, ha aprofitat una centrada d'Arbeloa per trencar el seu malefici golejador a Riazor. El 0-2 ha estat una obra d'art del colombià James, que ha clavat la pilota a l'escaire des de la frontal. Abans del descans, Cristiano Ronaldo, en fora de joc, ha aprofitat una pífia del porter local, Lux.

L'inici de la segona part ha alimentat les esperances del Dépor. Medunjanin ha transformat un penal per escurçar distàncies i els locals han somiat amb la remuntada. Un canvi tàctic d'Ancelotti, fent entrar Illarramendi en el lloc de Benzema, ha estat decisiu. Ha passat del 4-3-3 al 4-4-2, amb Bale i Cristiano en atac. El gal·lès ha fet els dos següents gols entre els minuts 66 i 75.

Poc després, Cristiano ha completat el seu "hat trick" fent el seu cinquè gol a la Lliga BBVA. Toché, de cap a centrada de Cuenca, ha fet el 2-6. El tram final del matx l'ha protagonitzat el Chicharito. El davanter mexicà ha fet un doblet, incloent-hi un gol espectacular amb l'esquerra des de la frontal.

El festival "merengue" a Riazor ha estat històric, ja que mai en la història de la competició el Reial Madrid havia marcat vuit gols com a visitant.