Oriol Puig en una imatge d'arxiu
Oriol Puig en una imatge d'arxiu
Barcelona

Els germans del conseller Felip Puig, imputats en un cas de blanqueig de capital

Els germans del conseller Felip Puig estan sent investigats per unes transferències als seus comptes per valor de mig milió d'euros

RedaccióActualitzat

Un jutge de Barcelona ha citat a declarar com a imputats Oriol i Jordi Puig, germans del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, per un suposat cas de blanqueig de capital. Els germans Puig declararan el 3 d'octubre davant el jutge.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 6 de Barcelona ha pres aquesta decisió després de rebre un informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia, la UDEF.

La investigació se centra en sis transferències bancàries per valor de mig milió d'euros d'origen dubtós que van ser enviades des de l'estranger, el mes de desembre de l'any passat, a comptes d'Oriol Puig i de Jordi Puig. Els traspassos que criden més l'atenció són els que Oriol Puig va fer al seu germà Jordi. Aquest últim havia estat soci de Jordi Pujol Ferrusola en alguns dels seus negocis.

Fonts pròximes a la investigació descarten per ara que el cas pugui tenir algun tipus de connexió política i ho circumscriuen a les activitats privades dels dos germans del conseller Felip Puig.

El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha negat "cap implicació" amb els fons rebuts pels seus germans Oriol i Jordi.

Anar al contingut