Actuació d'Adrià Puntí al Mercat de Música Viva de Vic
Actuació d'Adrià Puntí al Mercat de Música Viva de Vic
Vic

El Mercat de Música Viva de Vic tanca la 26a edició amb èxit de públic

El Mercat d'enguany ha ofert 59 concerts en directe, que han registrat una bona ocupació

RedaccióActualitzat

El Mercat de Música Viva de Vic tanca la 26a edició amb un increment del 23% d'assistència de professionals al festival i uns 100.000 assistents com a públic, una xifra similar a la que es va aconseguir l'any passat. Els concerts han registrat una bona ocupació, especialment les actuacions d'Adrià Puntí, Raimundo Amador, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Guillem Roma i Càmping Band Orquestra i Los Mambo Jambo, que van exhaurir totes les entrades. 

El Mercat d'enguany ha ofert 59 concerts en directe, una tercera part dels quals eren estrenes absolutes per al festival.

Dissabte ha estat el dia més complet i amb més assistència de públic. Un total de 22 concerts han omplert de música tot el dia les places i les sales de concert de Vic. Al Teatre l'Atlàntida hi han actuat Marlango i Kepa Junkera, que han presentat els seus últims treballs discogràfics. A l'Auditori, Anna Roig hi ha estrenat el disc "Un pas i neu i un pas".

L'organització destaca com a novetat important l'augment de la presència de professionals estrangers, de països molt diversos, com els Estats Units, el Brasil, Mèxic o Alemanya.

El Premi Puig Porret, que el Mercat de Música Viva atorga al millor projecte de creació musical, se l'ha endut aquest any un treball de recerca sobre els cants flamencs dels gitanos catalans, impulsat pel Taller de Músics de Barcelona. El premi està dotat amb 10.000 euros. 

Anar al contingut