Futbol

L'Espanyol millora el seu joc, però deixa escapar la victòria contra el Màlaga en l'afegit (2-2)

L'Espanyol ha empatat 2-2 contra el Màlaga en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga BBVA. Els de Sergio, que han millorat el seu joc, s'han avançat per dues vegades amb dianes de Caicedo i d'Stuani, però els andalusos han aconseguit empatar els dos cops. Camacho i Duda, en l'afegit, han equilibrat el marcador.

Actualitzat

L'Espanyol ha empatat 2-2 contra el Màlaga en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga BBVA. Els de Sergio, que han millorat el seu joc, s'han avançat per dues vegades amb dianes de Caicedo i de Stuani, però els andalusos han aconseguit empatar els dos cops. Camacho i Duda, en l'afegit, han equilibrat el marcador.

Els poc més de 16 mil espectadors que han anat al Power8 Stadium han vist com Sergio González apostava per un onze titular marcadament ofensiu. Pressió avançada i molta verticalitat en atac, dues de les consignes del tècnic blanc-i-blau. Ha funcionat en la primera part. Víctor Sánchez ha disposat de la primera ocasió i, en el minut 16, Caicedo ha avançat els locals. Passada de Sergio García i definició extraordinària de l'equatorià, que ha driblat Kameni. Abans del descans, el porter camerunès ha fallat en un córner, però Sergio García ha rematat desviat.

El Màlaga ha millorat el seu joc en la represa i ha sovintejat l'àrea local. Al minut 53, Camacho, de cap a la sortida d'un córner, ha empatat el partit. L'Espanyol, ja amb Stuani i Salva Sevilla al terreny de joc, ha reaccionat. Lucas Vázquez ha obligat Kameni a cedir un córner. Stuani ha rematat al travesser, el refús l'ha aprofitat Salva Sevilla, però Sergi Darder ha evitat el gol sobre la línia.

L'insistència de l'Espanyol ha tingut premi. Victor Álvarez, en una jugada d'estratègia, i Stuani, en un contraatac, han obligat Kameni a intervenir. Finalment, en el minut 88, l'uruguaià, de cap, ha superat el camerunès. Els tres punts semblaven al sarró, però el Màlaga no havia dit l'última paraula. En l'afegit, Duda ha clavat la pilota a l'escaire en un xut de falta directa. "Coitus interruptus" dels blanc-i-blaus, que ja celebraven el primer triomf de la temporada.